Bøker

Dyremøter: Min andre bok, utgitt på Norsk Bokforlag våren 2017. I denne boken får du bli med på nærmøter med dyr fra den norske faunaen. Boken er skrevet slik at både yngre og eldre lesere skal kunne ha glede av innholdet.


9788202502782Turen jeg aldri glemmer: Våren 2016 var jeg én av tretten bidragsytere i Cappelen Damms Turen jeg aldri glemmer. Mitt kapittel, Nordnorsk eventyr, handlet om en fire ukers fottur på de ville øyene på yttersida av Tromsø. Der kan du lese om alt fra toppturer blant mektige tinder, en våt morgen i teltet og late dager i fjæra til et helt spesielt møte med en hvalross på en av øyene.


Tøffe turer i NorgeTøffe turer i Norge: Høsten 2014 var jeg én av tolv bidragsytere i Larsforlagets Tøffe turer i Norge. Jeg skrev om et fem uker langt familieopphold på Finnmarksvidda. Vi bodde i en isolert hytte, to mil fra nærmeste vei, og fikk oppleve nordlys, isfiske, hundekjøring og mye annet.


Glimt av NorgeGlimt av Norge var mitt første bokprosjekt, og ble støttet i form av en måneds debutantstipend fra Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFFO). Boken var et resultat av flere års reportasjereiser på kryss og tvers av vårt langstrakte land. Noe er kjent og kjært. Andre ting visste du kanskje ikke at eksisterer. Tekstene er personlige reiseskildringer skrevet med glimt i øyet. Foruten å underholde har jeg et ønske om at boken skal kunne bli en døråpner for nye eventyr.